GKM_logo
Boka visning: Tove Jansson – Lusten att skapa och leva – Göteborgs konstmuseum

Tove Jansson är en av nordens mest folkkära konstnärer. Hon är känd som skaparen av Mumin-världen men hennes konstnärskap innefattar mycket mer än så. I februari 2017 presenterar Göteborgs konstmuseum separatutställningen Tove Jansson – Lusten att skapa och leva. Utställningen vidgar perspektivet till Tove Janssons (1914-2001) färgstarka liv och arbete och presenterar hennes många karriärer som konstnär, illustratör, karikatyrtecknare, serietecknare och skapare av de världsberömda Muminfigurerna.

Utställningen pågår till och med 21 maj 2017.

Bokningsinformation
Tänk på att vi behöver din bokning senast åtta arbetsdagar i förväg.
Mejla din bokning till bokningar.konstmuseum@kultur.goteborg.se  eller ring 031-368 3530. Vi har telefontid tisdag-fredag kl 9-10.30 (ingen telefontid under juli).

Visningslängd: 45 min
Gruppstorlek: Max 30 personer men vi rekommenderar mindre grupper för bättre upplevelse.

Våra visningspriser är per grupp, exklusive aktuell entréavgift. Visningar är momsfria.
Tisdag-fredag kl 11-16: 1000 kr. Efter kl 16 vardagar samt lördag, söndag och helgdag: 1500 kr. Tillägg för visning på engelska: 400 kr.

Bild: © Moomin Characters™