GKM_logo
Boka visning: Stadslandskap – Göteborgs konstmuseum

En stad består inte bara av fysiska byggnader, gator och torg. Den bär också på sin egen historia i form av minnen och berättelser av de människor som lever där. I konsten gör stadslandskapet och det urbana livet sig ständigt påmint. I utställningen Stadslandskap – fragment, minnen, visioner visas verk från museets samling – allt ifrån rörlig bild, installationer och skulptur till måleri, grafik och foto – som på olika sätt berättar om fragment, minnen, och visioner av staden som landskap.

Följ med på en stadsvandring i konsten. Öppna dig för det förbisedda och vardagliga såväl som det fantastiska och unika i bilder av stadens förtätade rum.

Utställningen öppnar den 18 mars och visas till och med den 12 november. Boka din visning redan nu!

Bokningsinformation
Tänk på att vi behöver din bokning senast åtta arbetsdagar i förväg.
Mejla din bokning till bokningar.konstmuseum@kultur.goteborg.se  eller ring 031-368 3530. Vi har telefontid tisdag-fredag kl 9-10.30 (ingen telefontid under juli).

Visningslängd: 45 min
Gruppstorlek: Max 30 personer men vi rekommenderar mindre grupper för bättre upplevelse.

Våra visningspriser är per grupp, exklusive aktuell entréavgift. Visningar är momsfria.
Tisdag-fredag kl 11-16: 1000 kr. Efter kl 16 vardagar samt lördag, söndag och helgdag: 1500 kr. Tillägg för visning på engelska: 500 kr.

Bildtext: Mats Ahlgren, Vårkväll (detalj), 1980, Göteborgs konstmuseum

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng