Boka visning: Mot en annan värld. 25 år av svensk samtidskonst – Sten A Olssons Kulturstipendium – Göteborgs konstmuseum

Välkommen på en visning där vi utforskar samtidskonsten runt sekelskiftet. I Mot en annan värld visas verk av ett urval konstnärer som alla tagit emot Sten A Olssons Kulturstipendium under de senaste 25 åren. Utställningen visar flera olika konstnärliga uttryck och är en hyllning till konstens förmåga att föreställa sig andra världar.

Läs mer om samtliga teman för våra bokningsbara visningar här.

Bokningsinformation

Tänk på att vi behöver din bokning senast åtta arbetsdagar i förväg.
Mejla din bokning till bokningar.konstmuseum@kultur.goteborg.se Eventuella avbokningar görs med minst sju dagars varsel, skriftligen till bokningar.konstmuseum@kultur.goteborg.se.

Visningslängd: 45 min
Gruppstorlek: Max 30 personer men vi rekommenderar mindre grupper för bättre upplevelse.

Våra visningspriser är per grupp, exklusive aktuell entréavgift. Visningar är momsfria.
Måndag-fredag kl 11-16: 1200 kr. Måndag-fredag efter kl 17 samt lördag, söndag och helgdag: 1800 kr. Tillägg för visning på engelska: 500 kr.