Artboard 1
Boka visning: Młoda Polska – Göteborgs konstmuseum

För första gången i Sverige presenterar Göteborgs konstmuseum en större utställning med fokus på polsk konst från sekelskiftet 1900. Młoda Polska betyder ungefär ”det unga Polen” och i jakt på nationell identitet utforskade de unga konstnärerna naturen, traditioner och nationella sagor och myter. Naturen återkommer som motiv och symbolbärare. I utställningen får du stifta bekantskap med några av Polens största konstnärer. Följ med på en spännande visning av en del av konsthistorien som du kanske inte sett förut!

Läs mer om samtliga teman för våra bokningsbara visningar här.

Bokningsinformation

Tänk på att vi behöver din bokning senast åtta arbetsdagar i förväg.
Mejla din bokning till bokningar.konstmuseum@kultur.goteborg.se  eller ring 031-368 3530. Vi har telefontid tisdag-fredag kl 9-10.30 (ingen telefontid under juli).

Visningslängd: 45 min
Gruppstorlek: Max 30 personer men vi rekommenderar mindre grupper för bättre upplevelse.

Våra visningspriser är per grupp, exklusive aktuell entréavgift. Visningar är momsfria.
Tisdag-fredag kl 11-16: 1000 kr. Efter kl 16 vardagar samt lördag, söndag och helgdag: 1500 kr. Tillägg för visning på engelska: 500 kr.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng