Boka visning: Jone Kvie – Metamorfos – Göteborgs konstmuseum

Jone Kvie (f 1971) är en av Nordens mest fascinerande skulptörer. Han intresserar sig för existentiella frågor såväl som utforskningen av skulptur som form. Med utställningen Metamorfos lämnar Kvie sitt tidigare tema om universum, fallna stjärnor och gasmoln, och kommer tillbaka till jorden. I denna unika utställning får vi se exempel på vad som kan hända när fantasi möter verklighet och blandas med mänskliga känslor och föreställningar. Tillsammans med en konstpedagog har du chansen att gå på djupet i Kvies konstnärskap.

Bokningsinformation
Tänk på att vi behöver din bokning senast åtta arbetsdagar i förväg.
Mejla din bokning till bokningar.konstmuseum@kultur.goteborg.se  eller ring 031-368 3530. Vi har telefontid tisdag-fredag kl 9-10.30 (ingen telefontid under juli).

Visningslängd: 45 min
Gruppstorlek: Max 30 personer men vi rekommenderar mindre grupper för bättre upplevelse.

Våra visningspriser är per grupp, exklusive aktuell entréavgift. Visningar är momsfria.
Tisdag-fredag kl 11-16: 1000 kr. Efter kl 16 vardagar samt lördag, söndag och helgdag: 1500 kr. Tillägg för visning på engelska: 500 kr.

Toppbild: Jone Kvie, Celestial body II, 2012. Foto: Galleri Nils Staerk