Artboard 1
Parafras – Romantiken – Göteborgs konstmuseum

Onsdagen den 12 januari nyöppnar utställningen Parafras – Romantiken.

Inom ramen för kursen ”Parafras – objekt, begrepp och externa samarbetspartners” har studenter från de konstnärliga kandidatprogrammen i textil-, keramik- och smyckekonst från HDK-Valand utforskat stilepoken Romantiken på Göteborgs konstmuseum. Som en del av kursen visas resultatet i utställningen Parafras – Romantiken i sal 13, våning fem på Göteborgs konstmuseum.

Studenternas verk visas i tre omgångar. Den 12 januari–30 januari visar grupp 2 sina verk.

De medverkande studenterna är: Erica Gabrielsson, Axel Danhard, Klara Lord, Sara Wallstedt, Mikaela Wallin, Esse McChesney.

Läs mer om utställningen

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng