Vill du arbeta som värd på Göteborgs konstmuseum? – Göteborgs konstmuseum

Receptionen är ett nav i museet och en viktig del i enheten Publika möten. En målsättning för Publika möten, liksom för museet i stort, är att skapa förutsättningar för rika upplevelser och för ökad kunskap om museet och den konst som visas.

Som värd på museet är service i fokus och du drivs av viljan att ge besökarna bästa möjliga upplevelse. Vi söker nu dig som har eftergymnasial utbildning inom konst och erfarenhet av receptionsarbete eller annat service- eller försäljningsarbete.

Du arbetar största delen av tiden i receptionen där du säljer biljetter, ger information, välkomnar besökarna och får dem att känna sig betydelsefulla. Värdskapet finns också i vissa av museets större utställningar där värden bland annat håller introduktioner. Värdarna har en viktig funktion i att spegla och stödja verksamhetens olika delar.

Läs mer och sök tjänsten här

Välkommen med din ansökan senast 5 mars.

Foto: Hendrik Zeitler