Sport + konst = sant – Göteborgs konstmuseum

Vecka 7 firas sportlovet här på Göteborgs konstmuseum. Varje dag från tisdag till fredag blir det kreativt skapande i Studion för dig som är 5-12 år.

Huvudtemat för årets sportlovsaktiviteter är Sport i konsten, men på alla hjärtans dag den 14 februari gör vi kärleksfulla kort till de vi tycker om. Alla workshops börjar med en inspirerande visning i samlingen, sen går vi till Studion där du får skapa egna konstverk med stöd av en konstpedagog. Samling i entrén.

Materialkostnad 30 kr/barn. Vuxna över 24 år betalar inträde till museet.

Det är begränsat antal platser till respektive aktivitet och anmälan kan göras i receptionen från kl 11 samma dag.

Läs mer om SPORTLOVSAKTIVITETERNA

Vi ses på sportlovet!