Konstnärssamtal med Martha Ossowska Persson – Göteborgs konstmuseum

Välkommen på konstnärssamtal med Martha Ossowska Persson, ett samarbete mellan SAK, SAK UNG och Göteborgs konstmuseum. Ossowska Persson är aktuell med SAK Edition # 1 2019, ”Keeper of the Touch”, med release 21 februari 2019. Göteborgs konstmuseum har nyligen förvärvat målningen ”The Sound of Falling”, 2018. Martha Ossowska Persson samtalar utifrån verken i serien SAK Edition och verket i museets samling tillsammans med Clara Dagh, projektledare SAK UNG och Freja Holmberg, intendent och konstpedagog, Göteborgs konstmuseum.

Vi träffas onsdag 20 februari kl 17:45 på Göteborgs konstmuseum. Samtalet börjar kl 18 och pågår ca 45 minuter på våning fem. Medlemmar i SAK osar senast 18 feb till osa@konstforeningen.se för fri entré. Övriga behöver inte osa, men betalar entréavgift till museet/visar årskort.

För dig mellan 16 och 25 år fortsätter kvällen med workshop och fika tillsammans med SAK UNG. Läs mer i SAK UNG:s event!

Foto: SAK