Årsbiljett 2019 – Göteborgs konstmuseum

Ge bort ett helt år av kulturupplevelser!

Museernas årsbiljett är laddad med ett femtiotal utställningar och hundratals programpunkter med historiska och samtida perspektiv på konst, design och staden Göteborg. Ge dig själv eller någon du tycker om en julklapp att njuta av hela 2019!

Med årsbiljetten kan du uppleva stadens museer under ett helt år. Den gäller som entré till Göteborgs konstmuseum, Göteborgs stadsmuseum och Röhsska museet, som öppnar 23 februari 2019 (Sjöfartsmuseet Akvariet är stängt under året för ombyggnad).

Årsbiljetten kostar endast 100 kronor och finns att köpa på Göteborgs stadsmuseum och Göteborgs konstmuseum.

Här kan du läsa mer om entrébiljetter och annan bra information inför ditt besök