Upptäck Göteborgs konstmuseum på spanska! – Göteborgs konstmuseum

Specialvisning torsdagen den 18 oktober kl 16.30

Nu har du möjlighet att upptäcka ett av norra Europas främsta museer på spanska. Följ med på en visning där vi pratar om några utvalda konstverk ur en av museets mest uppskattade utställningar, Fürstenbergska galleriet. Denna privatsamling förändrade svenskt konstliv under slutet av 1800-talet och ger en unik inblick i det nordiska sekelskiftets konstvärld.
Visningen riktar sig både till dig som har spanska som andraspråk och till dig med spanska som modersmål.
Ingen föranmälan görs och visningen ingår i entréavgiften. Samling i entrén.
Läs mer under Öppna visningar

Foto: Kalle Sanner