Dags för Kulturnatta – Göteborgs konstmuseum

Är du redo för Kulturnatta 2018? Göteborgs konstmuseum bjuder in till en fullspäckad kväll med aktiviteter och underhållning i hela museet!

I entrén spelar den göteborgsbaserade DJ:n Niki Yrla och Mr P flyttar för kvällen in sin bar till oss. Här håller också konstnären EKTA en experimentell workshop om abstrakt konst.

Under kvällen hålls flera visningar av utställningen med abstrakt konst från samlingen samt en exklusiv visningskonsert i Fürstenbergska galleriet.

Missa heller inte Emoji-tävlingen där du kan vinna en unik visning av samlingen med nya och gamla vänner.

Läs om kvällens program i sin helhet

Vi ses på fredag!