Ficklampsvisningar på höstlovet – Göteborgs konstmuseum

Gillar du spökhistorier? Är du bara lite mörkrädd? Under höstlovet kan du få reda på vad som händer när Göteborgs konstmuseum är släckt och stängt!

I skenet av ficklampor vandrar vi runt i de mörka tysta salarna. Kanske ser du något porträtt som följer dig med blicken eller hör ett ljud som inte går att förklara. Vi berättar om allt spöklikt som har hänt på museet genom åren. Hör om vad som hände vaktmästaren Bertil eller 1600-talsfamiljen i en av målningarna, se en nattlig sammansvärjning och skuggor som vandrar längs väggarna. Vågar du dig in i rummet som skrämt väktarnas hundar?

Det finns ficklampsvisningar med olika läskighetsnivåer, välj den du tror att du bara får lite svårt att sova av! Visningarna rekommenderas från 8 år och tillsammans med en vuxen. Läs mer om tider för Ficklampsvisningarna

Biljetter
Biljetter kan bokas from måndagen den 22 oktober. Mejla din bokning till: bokningar.konstmuseum@kultur.goteborg.se Invänta bekräftelse.

Kostnad: 30 kr för barn. Årsbiljett (100 kr) eller dagsbiljett (60 kr) för vuxna.
Max 25 pers per grupp och tillfälle.