Är du vår nya programsamordnare? – Göteborgs konstmuseum

Göteborgs konstmuseum arbetar med uppdraget att verka för ett brett konst- och kulturliv för alla att delta i. Med vår programverksamhet vill vi erbjuda fördjupning och nya perspektiv, öppna för att fler röster kommer till tals, låta konstarter mötas, störa, beröra och visa på konstens relevans i samhällsfrågor idag och genom historien. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla detta, från det smala till det breda, där besökaren står i fokus.

Som programsamordnare ansvarar du för planering, samordning, logistik, genomförande och uppföljning av museets programverksamhet. Då befattningen är ny kommer du att tillsammans med chefer och programgrupp arbeta fram riktlinjer och strategi för programverksamheten samt bygga upp struktur och rutiner. Med publiken som utgångspunkt jobbar du med perspektiven tillgänglighet, normkritik, mångfald och inkludering. En återkommande arbetsuppgift är att aktivt möta publiken under programpunkternas genomförande exempelvis som presentatör eller samtalsledare.

Läs mer om och sök tjänsten här

Välkommen med din ansökan senast den 15 oktober!