Artboard 1
Rösta på oss till Svenska Designpriset! – Göteborgs konstmuseum

Göteborgs konstmuseums bok Julia Peirone – Girls Girls Girls är nominerad till Svenska Designpriset 2018

Boken Julia Peirone – Girls Girls Girls är nominerad till Svenska Designpriset 2018 och nu kan du rösta på den i Kategori 1: Redaktionellt, Bok – print.

Den publika röstningen pågår på Designprisets hemsida tom den 9 september och utgör 50 % av rösterna. Resterande kommer från Designprisets jury.  Vinnarna presenteras den 25 oktober 2018 på Berns i Stockholm.

-Det är mycket glädjande att vi nominerats till Svenska Designpriset. Boken är ett nära samarbete mellan konstnären Julia Peirone, formgivaren Linnaea Silfvergrip, skribenten och forskaren Niclas Östlind samt Göteborgs konstmuseum. Det var en spännande process och vi är glada och stolta över resultatet, säger intendent Johan Sjöström, redaktör för boken om Julia Peirone. Vid sidan om utställningar, samlingar och pedagogik har Göteborgs konstmuseum en långsiktig och stabil utgivning där utställningskataloger och forskningspublikationen Skiascope utgör viktiga delar av verksamheten genom fördjupning och ny kunskap, fortsätter Sjöström.

Svenska Designpriset är en tävling i grafisk kommunikation vars målsättning är att främja och utveckla svensk grafisk design.

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng