Knattevisningar, kreativ verkstad och öppna visningar – Göteborgs konstmuseum

Under vecka 33 är det mycket som händer i Göteborg då både Kulturkalaset och EuroPride intar stan. Som vanligt finns vi på plats med aktiviteter för barn i olika åldrar och håller specialvisningar av samlingen.

Träffa oss på Barnens kulturkalas i Trädgårdsföreningen tisdag och onsdag där får du göra din egen konstbok. Torsdag, fredag och söndag kör vi samma aktivitet i museets kreativa verkstad Studion.

Tisdag- fredag hålls Knattevisningar för barn i åldrarna 4-7 år. Vi samlas före öppettid kl 10.20 på museet och tar en tur där vi upptäcker konsten tillsammans.

Under hela EuroPride erbjuds specialvisningar på temat Se mer, se queer! Visningarna hålls både på svenska och engelska, och det finns tillfällen som syntolkas respektive teckenspråkstolkas.

Läs mer om veckans olika aktiviteter

Det är fri entré alla aktiviteter samt till museet under Kulturkalaset. Det enda undantaget är utställningen The Distance med Chiharu Shiota som har en särskild avgift.

Vi ses!