Boka in höstens museilektioner – Göteborgs konstmuseum

Ta skolan till museet!

Visste du att alla förskolebarn och skolelever i Göteborgs stad har rätt att gå på museilektioner helt gratis? Att byta klassrummet mot ett museirum är positivt för lärandet. Det ger stimulans och nya erfarenheter. En museilektion kan vara både lustfylld, utmanande och medryckande. Varje termin utformas nya lektioner och fredagen den 17 augusti kl 9 släpps höstens utbud.

Göteborgs konstmuseum erbjuder flera spännande lektioner och workshops där vi tillsammans utforskar museets samlingar och våra tillfälliga utställningar.

För att boka och läsa mer om vad som erbjuds, besök museilektioner.se

Tips! Titta in på sidan då och då under hösten – fler lektioner släpps kontinuerligt under terminens gång.