Vi söker en vikarierande tekniker – Göteborgs konstmuseum

Har du erfarenhet av konsthantering i museiverksamhet?

Vi söker efter dig som tillsammans med oss kan tillgängliggöra konsten för våra besökare. Som tekniker består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av konstruktion och byggnation, logistik och hantering av värdefull konst, deltagande i planering och samordning av utställningar och samlingar.

Observera att intervjuer kommer att genomföras under vecka 28. Detta innebär att du kan komma att bli kontaktad innan ansökningstiden har gått ut.

Tillträde sker enligt överenskommelse, senast september 2018 och vikariatet sträcker sig tom den 19 maj 2019.

Läs mer om och sök tjänsten senast 8 juli

Foto: Hendrik Zeitler