Knyt med tråd på Götaplatsen – Göteborgs konstmuseum

Lördagen den 12 maj är det Barnens dag. Kom till Götaplatsen och knyt konstverk av trådar som Chiharu Shiota!

Just nu visar Göteborgs konstmuseum utställningen The Distance med konstnären Chiharu Shiota. Under Barnens dag låter vi oss inspireras av hennes konst och du får själv skapa med garn ute på Götaplatsen. Våra konstpedagoger hjälper till med att linda och binda garnet runt specialbyggda ställningar. Tillsammans skapar vi konstverk som tar form och växer fram under dagen!

Aktiviteten är kostnadsfri och alla är välkomna.

Plats: Götaplatsen utanför museets entré. OBS: Om det är regn flyttar aktiviteten in i museets entré.
Tid: Drop-in kl 12-16

Ta gärna chansen att se utställningen The Distance i samband med aktiviteten på Götaplatsen.
Entré till The Distance: vuxen: 100 kr (årsbiljett samt seniorkort gäller ej). Alla under 25 år: fri entré.