Anmäl dig till årets kreativa sommarkollo! – Göteborgs konstmuseum

Är du 12-15 år och intresserad av konst och design? Då ska du anmäla dig sommarens kollo med Göteborgs konstmuseum och Röhsska museet.

Under en vecka i sommar ses vi för att utforska klassiska tekniker som oljemålning och bokbinderi för att sedan skapa själva med inspiration från konst och design. Veckan avslutas med vernissage där vi visar upp våra konstverk för vänner och familj. Kollot är gratis och lunch ingår varje dag.

Välj den vecka som passar dig bäst. Max 15 deltagare per vecka gäller så anmäl dig nu!

Vecka A) 25 juni – 29 juni kl 10.00-15.00
Vecka B) 2 juli – 6 juli kl 10.00-15.00

Anmäl dig senast 14 juni till: pedagog@rohsska.se
I anmälan skriver du med ditt namn, mailadress, ålder, vilken stadsdel du bor i och den vecka du vill komma. Vi behöver också ha namn och telefonnummer till en vuxen som kan fungera som din kontaktperson.

Plats: Göteborgs konstmuseum, Götaplatsen

Kontaktperson: Linda Noreen linda.noreen@kultur.goteborg.se