Minikonserter med 40f den 2 maj – Göteborgs konstmuseum

40f är en göteborgsbaserad flöjtkvartett som blandar in element av poesi, elektronik och improvisation i sina konserter med en ambition att överraska lyssnarna med hur en flöjtkvartett kan vara och låta. 2018 firar kvartetten sitt 10-årsjubileum med en serie konserter i Göteborg.

Onsdagen den 2 maj bjuder de på tre minikonserter om 15 minuter, där musik spelas av framför allt tonsättaren Mirjam Tally. Kom och lyssna på en spännande och suggestiv ljudvärld med flöjt och elektronik!

Minikonserterna hålls vid dessa tider
kl 16.00, kl. 17.00 och kl. 18.00

Plats: Plan 6, 1880-talsrummet