Knyt med garn i Studion – Göteborgs konstmuseum

Inspireras av utställningen The Distance och lev ut din kreativitet i Studion!
Konstnären Chiharu Shiota arbetar i gränslandet mellan performance, skulptur och teckning och är känd för sina komplexa och poetiska nätkonstruktioner i ullgarn. I samband med utställningen kan du själv kan prova på att knyta garn som Shiota.

I vår kreativa verkstad Studion finns en station för att skapa ett konstverk tillsammans som får växa fram och förändras över tid. Aktiviteten är obemannad och material finns på plats, så det är bara att sätta igång när andan faller på!

Tider: Drop-in under museets ordinarie öppettider.
Plats: Studion finns på våning 2 och nås från den stora hissen eller nedre etage.

Läs mer om utställningen The Distance och konstnären Chiharu Shiota

Öppna visningar
Torsdagar och söndagar under majmånad är du välkommen till öppna visningar där en konstpedagog berättar mer om konstnärskapet. Visningarna ingår i entréavgiften och kräver ingen föranmälan. Samling i utställningen.

Öppna visningar gör uppehåll under sommaren men fortsätter i höst.