Öppettider i påsk – Göteborgs konstmuseum

Gör ett besök hos oss under påskhelgen! Museet har stängt Långfredagen och Påskafton men är öppet i övrigt och även på måndag då det räknas som en söndag. Utöver samlingen kan du just nu se den norske skulptören Jone Kvie i en separatutställning och ett av den holländske mästaren Rembrandts mest kända målning: Batavernas trohetsed till Claudius Civilis.

Torsdagar och söndagar hålls öppna visningar av dessa utställningar så ta chansen att höra våra konstpedagoger berätta mer ingående om respektive konstnärskap!

Öppettider under påskhelgen
Skärtorsdag öppet kl 11-18
Långfredagen stängt
Påskafton stängt
Påskdagen öppet kl 11-17
Annandagpåsk (2/4) öppet kl 11-17

Museibutiken har samma öppettider som museet.

Foto: Hendrik Zeitler