Artboard 1
Öppettider i påsk – Göteborgs konstmuseum

Gör ett besök hos oss under påskhelgen! Museet har stängt Långfredagen och Påskafton men är öppet i övrigt och även på måndag då det räknas som en söndag. Utöver samlingen kan du just nu se den norske skulptören Jone Kvie i en separatutställning och ett av den holländske mästaren Rembrandts mest kända målning: Batavernas trohetsed till Claudius Civilis.

Torsdagar och söndagar hålls öppna visningar av dessa utställningar så ta chansen att höra våra konstpedagoger berätta mer ingående om respektive konstnärskap!

Öppettider under påskhelgen
Skärtorsdag öppet kl 11-18
Långfredagen stängt
Påskafton stängt
Påskdagen öppet kl 11-17
Annandagpåsk (2/4) öppet kl 11-17

Museibutiken har samma öppettider som museet.

Foto: Hendrik Zeitler

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng