Visning: Kärlek i konsten – Göteborgs konstmuseum

Onsdagen den 14 februari kl 18-18.30

På alla hjärtans dag är du välkommen på visning med temat Kärlek i konsten. Vi tittar på verk ur olika epoker och diskuterar hur synen på kärlek förändrats och hur vi ser på den idag, vilka normer och regler har styrt vad som setts som bra kärlek, dålig kärlek, och kärlek över huvud taget.

Det krävs ingen föranmälan och vi samlas i entrén.

Entré: vuxen 60 kr (engångsbesök) eller årsbiljett 100 kr. Fri entré för dig under 25 år samt med Seniorkortet.

Tipsa gärna vänner och bekanta och bjud in till Facebook-eventet

Läs mer om denna och andra Öppna visningar

Bild: Konstnär okänd, tidigt 1700-tal, Amaryllis och Mirtillo. Scen ur Guarinis ”Pastor Fido”, detalj, Göteborgs konstmuseum.