Artboard 1
Gå en kurs i vår – Göteborgs konstmuseum

Vill du gå en kurs i vår? Varje vår och höst får du möjlighet att lära känna museets samling mer än under ett vanligt besök. Ta chansen att djupdyka i vår samling tillsammans med likasinnade. Kurserna genomförs i samarbete med Folkuniversitetet.

Aktuella kurser våren 2018

  • Utforska Göteborgs konstmuseum start 7 februari
  • Utforska konsten på Göteborgs konstmuseum start 14 mars
  • Fortsätt utforska konsten på Göteborgs konstmuseum start 18 april

Läs mer och gör din anmälan: http://www.folkuniversitetet.se/Kurser–U…/Kultur-Samhalle/…

Foto: Hendrik Zeitler

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng