Dags att fira sportlov! – Göteborgs konstmuseum

Tisdag – fredag under vecka 7 firas sportlovet här på Göteborgs konstmuseum och vi hoppas att du och dina kompisar vill komma!

På eftermiddagarna blir det kreativt skapande i Studion för dig som är 5-12 år. Med inspiration från konstverken i museets Skulpturhall får du göra egna kreationer i lera.

På onsdagskvällen förvandlas Studion till en biosalong och alla som är 13 år och uppåt är välkomna att slå sig ner. Under filmkvällen bjuds det på både nya och gamla konstfilmer.

Läs mer under AKTIVITETER

Vi ses vecka 7!