Bokrea i butiken – Göteborgs konstmuseum

Så är det dags att fylla på i bokhyllorna igen. Tisdagen den 27/2 slår vi upp dörrarna redan kl 8.00 för årets fyndfest!

Hos oss finner du ett rikt urval av illustrerade böcker inom mode, design, fotografi, konst och arkitektur från internationella kvalitetsförlag såsom Phaidon, Taschen, Gestalten Verlag, Rizzoli och Thames & Hudson. Alla till kraftigt nedsatta priser.

Vi ses!

Museibutiken har i övrigt samma öppettider som museet.

Läs mer om museibutiken