Artboard 1
Bokrea i butiken – Göteborgs konstmuseum

Så är det dags att fylla på i bokhyllorna igen. Tisdagen den 27/2 slår vi upp dörrarna redan kl 8.00 för årets fyndfest!

Hos oss finner du ett rikt urval av illustrerade böcker inom mode, design, fotografi, konst och arkitektur från internationella kvalitetsförlag såsom Phaidon, Taschen, Gestalten Verlag, Rizzoli och Thames & Hudson. Alla till kraftigt nedsatta priser.

Vi ses!

Museibutiken har i övrigt samma öppettider som museet.

Läs mer om museibutiken

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng