Konstprojekt med SAK UNG – Göteborgs konstmuseum

Onsdagen den 21 februari är du välkommen till en kväll på Göteborgs konstmuseum för SAK UNGs uppstart i Göteborg. SAK UNG är Sveriges Allmänna Konstförenings projekt där unga konstintresserade möts och tillsammans skapar egna konstprojekt och aktiviteter. Projektet är öppet för alla mellan ca. 18-30 år.

Under kvällen får du ta del av den aktuella utställningen Girls, Girls, Girls med fotografen Julia Peirone, delta i en workshop och tillsammans diskuterar vi vilka konstaktiviteter SAK UNG kan göra i Göteborg under 2018. Givetvis bjuds det fika!

Det här är den perfekta kvällen för dig som vill lära känna andra unga konstintresserade och få veta mer om hur du kan bli en del av SAK UNG.

Alla är välkomna!

För mer info om projektet se Facebook-eventet eller besök föreningens hemsida. Du kan också kontakta projektledare Clara Dagh via mejl clara.dagh@konstforeningen.se

OSA senast 20 februari till sakung@konstforeningen.se