Artboard 1
Sista veckan för Stena A Olssons Kulturstipendiater – Göteborgs konstmuseum

Mytiskt landskap, vibrerande ytor i vitt och ett altare av sprucket porslin. Nu går utställningen med Karin Karinson, Per Kesselmar och Tilda Lovell in på sin sista vecka. Missa inte tillfället att se dessa tre mycket olika konstnärskap som tar sig uttryck i målningar, skulpturer, rumsliga installationer, ljud och ljus – från minimalistisk precision, genom högteknologiska installationer till en maximerad detaljrikedom. Utställningen visas i Stenahallen till och med söndagen den 28 januari.

Läs mer om utställningen

Hör konstnärerna berätta själva om sina verk i utställningen

Filmer: Magnus Gotander

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng