Sista veckan för Stena A Olssons Kulturstipendiater – Göteborgs konstmuseum

Mytiskt landskap, vibrerande ytor i vitt och ett altare av sprucket porslin. Nu går utställningen med Karin Karinson, Per Kesselmar och Tilda Lovell in på sin sista vecka. Missa inte tillfället att se dessa tre mycket olika konstnärskap som tar sig uttryck i målningar, skulpturer, rumsliga installationer, ljud och ljus – från minimalistisk precision, genom högteknologiska installationer till en maximerad detaljrikedom. Utställningen visas i Stenahallen till och med söndagen den 28 januari.

Läs mer om utställningen

Hör konstnärerna berätta själva om sina verk i utställningen

Filmer: Magnus Gotander