Välkommen till vernissage! – Göteborgs konstmuseum

Lördagen den 2 december öppnar Göteborgs konstmuseum en utställning med konstnärerna Tilda Lovell, Per Kesselmar och Karin Karinson som är mottagare av Sten A Olssons Kulturstipendium 2017. Utställningen visas i Stenahallen och som vanligt presenteras flera verk från respektive konstnär varav vissa är helt nya och aldrig tidigare visade.

Till utställningen produceras en katalog där samtliga stipendiater presenteras i bild och text utifrån personliga möten med författaren som ger en unik inblick i respektive konstnärskap. Katalogen finns att köpa i museibutiken från och med vernissagedagen.

Invigning av utställningen kl 14
Tf museichef Anna Hyltze hälsar välkommen
Madeleine Olsson Eriksson, ordförande i Stenastiftelsen, invigningstalar
Camilla Påhlsson, intendent Göteborgs konstmuseum, presenterar utställningen
Konstnärerna medverkar på vernissagen

Fri entré mellan kl 13-17 under vernissagedagen.

Dela gärna Facebook-eventet med vänner och bekanta

Läs mer om utställningen

Illustration: Ola Ingvarsson