Nu klär vi om till ny kostym – Göteborgs konstmuseum

Nog är konsten värd ett utropstecken eller två!

Göteborgs konstmuseum har funnits i den stora byggnaden med de sju valven i snart hundra år och här inne är det ständigt något på gång – utställningar, skapande aktiviteter, visningar och samtal. Allt det är precis som vanligt men nu klär vi om till ny kostym!

De ikoniska sju valven står i centrum och färgskalan är hämtad från Fürstenbergska galleriet och Nordisk sekelskifteskonst. Logotypens ordbild är modern men har anor från 40-talets affischtypografi. Den nya visuella identiteten omfamnar historiska så väl som samtida perspektiv – precis som konsten vi visar.

Vi hoppas se dig hos oss snart och många gånger framöver!