Artboard 1
Nu klär vi om till ny kostym – Göteborgs konstmuseum

Nog är konsten värd ett utropstecken eller två!

Göteborgs konstmuseum har funnits i den stora byggnaden med de sju valven i snart hundra år och här inne är det ständigt något på gång – utställningar, skapande aktiviteter, visningar och samtal. Allt det är precis som vanligt men nu klär vi om till ny kostym!

De ikoniska sju valven står i centrum och färgskalan är hämtad från Fürstenbergska galleriet och Nordisk sekelskifteskonst. Logotypens ordbild är modern men har anor från 40-talets affischtypografi. Den nya visuella identiteten omfamnar historiska så väl som samtida perspektiv – precis som konsten vi visar.

Vi hoppas se dig hos oss snart och många gånger framöver!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng