Visningar på Lätt svenska – Göteborgs konstmuseum

Torsdag 5 oktober och 23 november kl 16.30-17.15

Vad finns att se på Göteborgs konstmuseum? Kanske har du aldrig varit hos oss eller är nyfiken på att se mer? Då är du varmt välkommen till höstens visningar på Lätt svenska!

Under dessa visningar pratar vi om några utvalda konstverk i museet på lätt svenska. Du kommer att få se målningar och skulptur, både äldre och nyare verk, kända och mindre kända.

Visningen är både för dig som har svenska som andraspråk och dig som har svenska som modersmål.

Entréavgift: 40 kr (årskort). Vi samlas i museets entré.

Läs mer om visningar på Lätt svenska under Öppna visningar

Foto: Hendrik Zeitler