Artboard 1
Gör dig redo för höstlov! – Göteborgs konstmuseum

Kom och fira höstlovet på Göteborgs konstmuseum!

I år får du som är 5-12 år skapa egna fantasihus i Studion, på onsdagskvällen blir det filmvisning i samlingen för de lite äldre och under flera kvällar är du välkommen till alldeles lagom läskiga ficklampsvisningar.

Det är begränsat antal platser till aktiviteterna, så läs mer om tider och biljettsläpp under AKTIVITETER.

Vi ses under vecka 44!

 

Foto: Emelie Asplund

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng