Ficklampsvisningar! – Göteborgs konstmuseum

Vill du veta vad som händer när Göteborgs konstmuseum är släckt och stängt? Under höstlovet har du chansen att vara med på en lagom ruggig visning där vi i skenet av ficklampor vandrar runt i museets mörka salarna. Kanske ser du något porträtt som följer dig med blicken eller hör ett ljud som inte går att förklara.

Vi berättar om allt spöklikt som har hänt på museet genom åren. Hör om vad som hände vaktmästaren Bertil eller 1600-talsfamiljen i en av målningarna. Se en nattlig sammansvärjning och skuggor som vandrar längs väggarna…

Ficklampsvisningar hålls på kvällstid måndag–onsdag under v 44. Det är begränsat antal platser så se till att reservera din plats!

Ficklampsvisningarna rekommenderas för barn över 8 år.

All information om tider, anmälan och övriga höstlovsaktiviteter hittar du under AKTIVITETER