GKM_logo
Välkommen till vernissage i museibutiken – Göteborgs konstmuseum

Under titeln To Whom It May Concern har mail art-projektet BILAGA bjudit in nio konstnärer att reflektera över rätten till yttrandefrihet i dess vida bemärkelse. Vem kan vi tilltala? Om eller för vem har vi rätt att tala? Kan vi säga vad vi vill och har vi något att säga till varandra?

Medverkande konstnärer: Fadwa Attia (Alexandria), Eva Björkstrand (Malmö), Christine Clemmesen (Köpenhamn/Aten), Nadya Gorokhova (St. Petersburg), Gun Holmström (Helsingfors), Raquel Meyers (Bilbao), Sophy Naess (New York), Poniweck (Bryssel) och Catriona Shaw (Berlin).

Välkommen till vernissage onsdag 27 september kl 18-20.00 i Göteborgs konstmuseums museibutik
Verken är tryckta på A3-papper i obegränsad upplaga. Alla besökare är välkomna att ta ett exemplar, vika ihop det till ett kuvert, skriva en valfri adressat och sätta på ett frimärke, för att sedan posta verket i en brevlåda nära till hands.

Förfriskningar kommer att serveras under kvällen.

Konstverken visas ute i stadsrummet under perioden 26/9- 1/10 alla dagar kl 11–18.
Tisdag–onsdag på Kungsportsplatsen
Torsdag–fredag på Järntorget
Lördag–söndag på Drottningtorget

Läs mer om vernissagen i facebook-eventet och bjud gärna in vänner och bekanta.

Vi ses!