Artboard 1
Hösten tar fart med visningar och skapande aktiviteter – Göteborgs konstmuseum

Nu i september startar höstens aktiviteter här på Göteborgs konstmuseum. På lördagar är museets kreativa verkstad Studion öppen för alla mellan 5-12 år och varannan onsdagkväll får du som är från 13 år och ända upp till pensionärs-åldern prova på att skapa med olika tekniker och material. Som vanligt bjuder vi in till öppna föreläsningar med teman kopplade till våra aktuella utställningar och om du är sugen på att studera vår samling lite närmare finns tre kurser att söka via Folkuniversitetet. Vi är redo för konsthösten och hoppas att du också är det!

Läs mer om allt som händer hos oss under fliken AKTIVITETER

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng