Artboard 1
Museet har stängt över Midsommar – Göteborgs konstmuseum

Under midsommarhelgen, fredagen den 23 juni och lördagen den 24 juni, har Göteborgs konstmuseum stängt. Söndagen den 25 juni har vi öppet som vanligt mellan kl 11-17.

För dig som är sugen att fördjupa dig i konsten även när museet är stängt, vill vi tipsa om webbkatalogen Sök i samlingen. Där kan du läsa mer om verken i samlingen och konstnärerna bakom dem. Under  Webbutställningar hittar du bland annat en presentation av nyförvärv från de senaste tre åren, varav en hel del visas i vår pågående utställning Någon sorts kunskap – nya verk i samlingen.

Läs mer om museets öppettider

Vi önskar er alla en glad midsommar!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng