Museet har stängt över Midsommar – Göteborgs konstmuseum

Under midsommarhelgen, fredagen den 23 juni och lördagen den 24 juni, har Göteborgs konstmuseum stängt. Söndagen den 25 juni har vi öppet som vanligt mellan kl 11-17.

För dig som är sugen att fördjupa dig i konsten även när museet är stängt, vill vi tipsa om webbkatalogen Sök i samlingen. Där kan du läsa mer om verken i samlingen och konstnärerna bakom dem. Under  Webbutställningar hittar du bland annat en presentation av nyförvärv från de senaste tre åren, varav en hel del visas i vår pågående utställning Någon sorts kunskap – nya verk i samlingen.

Läs mer om museets öppettider

Vi önskar er alla en glad midsommar!