Artboard 1
Augusti = Kulturkalas i Göteborg – Göteborgs konstmuseum

Den 16-20 augusti är det full aktivitet i stan under Göteborgs Kulturkalas och så även hos oss! Upplev konsten på Göteborgs konstmuseum och gå på någon av våra visningar eller kom till Barnens Kulturkalas i Trädgårdsföreningen där vi leker med konsten. Naturligtvis är alla aktiviteter gratis under Kulturkalaset.

Knattevisningar
Onsdag till fredag hålls Knattevisningar för de små (4-7 år). En lekfull visning där vi tittar på mer än bara konst.

Barnens kulturkalas i Trädgårdsföreningen
Det går att närma sig konst på flera sätt, också genom lek! Här kan du prova att vika en pappersloppa med några av våra konstverk på. Du kan använda loppan själv eller tillsammans med andra.

Läs mer om våra aktiviteter för barn och unga under Kulturkalaset

Öppna visningar av Stadslandskap
Torsdag och söndag är du välkommen till visningar av utställningen Stadslandskap – fragment, minnen, visioner. Vi pratar om bilden av staden i konsten och frågor kring vad en stad är uppbyggd av och vår plats i den.

Läs mer om visningar av Stadslandskap

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng