Artboard 1
Vi har öppet på Kristi himmelsfärds dag! – Göteborgs konstmuseum

Varför inte planera in ett museibesök under långhelgen? Se vår aktuella utställning: Stadslandskap – Fragment, minnen, visioner. I utställningen visas verk ur museets samling – allt från rörlig bild, installationer och skulptur till måleri, grafik och fotografi som på olika sätt har kopplingar till staden.

Öppettider
Kristi himmelsfärds dag (torsdag 25 maj): kl 11-17
Fredag-söndag (26-28 maj): kl 11-17

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng