Öppettider i påsk – Göteborgs konstmuseum

Varför inte planera in ett museibesök under påskhelgen? Museet har stängt långfredagen och påskafton, men i övrigt är det öppet- även måndagen den 17 april. Gå med på en visning där du får höra mer om Tove Janssons konstnärskap eller låt barnen prova på att skapa bilder med skrapkartong.

Bjud med nära och kära och upplev konstvåren på Göteborgs konstmuseum!

Öppettider i påsk
Skärtorsdagen den 13 april: kl 11-18
Långfredagen den 14 april: stängt
Påskafton den 15 april: stängt