Artboard 1
Matte med Mumin! – Göteborgs konstmuseum

Räkna hattifnattar och klura på frågor om Mumintrollets vänner.
I utställningen om Tove Jansson finns det knep och knåp att göra på egen hand. Matte med Mumin är en vandring som börjar i entrén och avslutas i utställningen där du får räkna allt från Snorkfrökens borttappade pärlor till träden i skogen . Du kan också prova att leta reda på Mumintrollets vänner i Vänjakten eller svara på frågor om Muminvärlden i vårt korsord.

Materialet finns att hämta i utställningen och går även att ladda ned från den här sidan

Vi ses!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng