GKM_logo
Fira Påsklovet med hattkalas! – Göteborgs konstmuseum

Tisdag-torsdag vecka 15 bjuder vi på hattkalas för alla som är 5-12 år!

I Mumindalen ställs det ofta till med kalas och därför ska vi fira påsklovet i samma stil. Vi börjar med en kort introduktion i utställningen om Tove Jansson och sen går vi till museets kreativa verkstad Studion. Där får du tillverka egna festliga hattar med inspiration från Tove Janssons bildvärld. Vi dricker saft och avslutar med att skåla med Mumintrollet. Hattkalaset hålls vid två tider varje dag så du är välkommen till kl 11 eller kl 14.

PS. Har du inte möjlighet att vara med på hattkalasen finns aktiviteter att göra på egen hand i utställningen och Mumintrollet kommer på besök kl 13 och kl 15.45.

Tisdag 11 april – torsdag 13 april kl 11.15-13 samt kl 14-15.45.

Aktiviteten är för dig som är 5-12 år och det är gratis för alla barn. Vuxna betalar entré till utställningen Tove Jansson – Lusten att skapa och leva (80 kr).

Biljetter hämtas ut i receptionen från kl 11 samma dag. Det är begränsat antal platser och vi kan tyvärr inte ta emot grupper från förskola, fritids eller motsvarande.

Läs mer om hur du kan fira Påsklovet på Göteborgs konstmuseum