Artboard 1
Språkvärdar som kan tolka till fem olika språk – Göteborgs konstmuseum

I utställningen Tove Jansson – Lusten att skapa och leva finns en värd på plats som ger en kort introduktion av Tove Janssons liv och konstnärskap varje dag kl 12.30 och kl 16. Du får tips om vad som finns att titta närmare på och en möjlighet att ställa frågor.

Värdarna pratar svenska och engelska och kan dessutom tolka till arabiska, somaliska eller finska. Språkstöden finns även med på aktiviteter för barn och unga under Lördagar och söndagar i Studion samt under våra Sagostunder.

I pdf:en Språkvärdar 1 april – 21 maj 2017 presenteras vilka dagar som språkstöd för vilka språk finnas på plats.

Läs mer om utställningen Tove Jansson – Lusten att skapa och leva

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng