NYHET: Sagostunder – Göteborgs konstmuseum

Varje fredag, lördag och söndag mellan kl 11.30 och ca 11.50 hålls sagostunder med högläsning ur Tove Janssons berättelser. Ta en paus i utställningstittandet och mys i sagoskogen där vi läser Den farliga resan eller någon annan av Tove Janssons klassiker. Rekommenderas från 4 år. Vi ses i Sagoskogen på nedre etage av utställningen!

Ingen föranmälan krävs, det är fri entré för barn och vuxna betalar utställningsentré (80 kr).

Vi kan endast ta emot förskolegrupper och motsvarande i grupper om max 5 barn.

Sagostunder kan också att hållas på andra språk än svenska (gäller endast vardagar). Våra unga språkvärdar talar arabiska, somaliska, tigrinja eller finska. Hör av dig i förväg om du är intresserad av en sagostund på något av de språken för en grupp. Mejla till philippa.nanfeldt@kultur.goteborg.se