Artboard 1
NYHET: Sagostunder – Göteborgs konstmuseum

Varje fredag, lördag och söndag mellan kl 11.30 och ca 11.50 hålls sagostunder med högläsning ur Tove Janssons berättelser. Ta en paus i utställningstittandet och mys i sagoskogen där vi läser Den farliga resan eller någon annan av Tove Janssons klassiker. Rekommenderas från 4 år. Vi ses i Sagoskogen på nedre etage av utställningen!

Ingen föranmälan krävs, det är fri entré för barn och vuxna betalar utställningsentré (80 kr).

Vi kan endast ta emot förskolegrupper och motsvarande i grupper om max 5 barn.

Sagostunder kan också att hållas på andra språk än svenska (gäller endast vardagar). Våra unga språkvärdar talar arabiska, somaliska, tigrinja eller finska. Hör av dig i förväg om du är intresserad av en sagostund på något av de språken för en grupp. Mejla till philippa.nanfeldt@kultur.goteborg.se

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng