GKM_logo
Lesbisk frukost – Göteborgs konstmuseum

Tisdagen den 14 februari, kl 19-21

Lesbisk frukost bjuder in till kvällshäng på alla hjärtans dag den 14 februari i samband med utställningen Tove Jansson – Lusten att skapa och leva. Välkommen till en kväll med pyssel, samtal om Tove Jansson, Mumin, normer och relationer med fri entré till utställningen!

Lesbisk Frukost är öppet för alla som tycker att det kan vara intressant eller roligt att hänga i en miljö där lesbiskhet står i fokus. Du behöver inte se dig själv varken som lesbisk eller som kvinna för att komma – huvudsaken är att du trivs med det lesbiska hänget! Vanligtvis hålls dessa träffar tidigare på dagen – alltså som frukostträffar – men den 14 februari blir det kvällshäng med pyssel och samtal.

Samtalet börjar ca kl 20 och innan dess är du välkommen att gå runt i utställningen om Tove Jansson eller pyssla i museets Studio från kl 19. Pysslet är krympplast som en ritar på med poscapennor, det kommer finnas instruktioner och en person att fråga fram till strax innan 20.00. Om en vill krympa sin krympplast behöver en göra det i egen ugn hemma.

Eftersom kvällshänget äger rum utanför museets öppettid kan en inte röra sig fritt i hela museet utan bara i utställningens rum och angränsande pysselrum. Då det här är ett kvällshäng serveras ingen mat eller dryck denna gång, så se till att ha ätit innan.

Det är helt gratis att komma på till träffen och se utställningen, men det är begränsat antal platser så du behöver föranmäla dig. Mer information om föranmälan hittar du på Lesbisk frukosts webb

Det går bra att komma själv även om du inte känner någon. Vi möter gärna upp på vägen och ordnar en kompis som du kan hänga med under kvällen. Skriv det i din anmälan i så fall. Barn är också välkomna men tyvärr inte hundar (med undantag för ledarhund) denna gång.

Lesbisk Frukost i Göteborg arrangeras av Lesbisk Makt

Om du har några frågor är det bara att höra av sig med ett mejl till arrangören på goteborg@lesbiskmakt.nu

Du hittar även information och länkar på Facebook-eventet